Сериозни здравословни проблеми измъчват щерката на Гала

Гласувайте за статията

Именно този проблем я довел до операционната маса

Наследницата на Гала, е измъчвана от сериозни здравословни проблеми.

Запознати издават, че щерката на Гала страда от доста рядка болест още от детските си години. Става въпрос за заболяване на ставите, заради което е от изключителна важност да няма колебания в теглото.

Гала

Именно този проблем я довел до операционната маса

Това била и причината, поради която Гала била принудена да следи храненията на дъщеря си и да й забранява категорично да яде каквото й падне. Самата Мари признава, че често пъти оставала гладна и живеела в непрекъсната диета, но няма друг избор, особено след случката преди две години. Припомняме, че тогава заболяването й я вкара в болница.

Мари преживя слона операция заради проблем с рамото. Хирургическата интервенция продължила няколко часа и изправила Гала на нокти.

Тя разкрива, че операцията е била изключително тежка, тъй като Мари е със слабост на съединителната тъкан. Още като дете често й се вадела лакътната става. Гала си спомня как веднъж я хванала за ръката, за да не падне и ставата й се извадила.

Именно поради тази причина оперирали лакътната й става, която е и с най-голям обем движение в човешкото тяло. Изваждането на тази става обикновено е придружено с голяма болка, която обаче при Мари липсвала заради проблема й.

По време на операцията хирурзите хванали тъканта на Мари със специални скоби, които да държат ставата и да не й позволяват да излиза от гнездото си. Тогава Гала водеше предаването от хола на дома си, тъй като се налагало да се грижи за Мари като за малко дете, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар