Дони разкри причината, поради която се е стопил до фрапиращите 60 кг.

Гласувайте за статията

Към днешна дата се чувства здрав и пълен с енергия

Музикантът и актьор Добирн Векилов, по-известен като Дони, разкри причината, поради която се е стопил до фрапиращите 60 кг.

Оказва се, че причината за това е, че Дони е спрял шоколада. Той разкрива, че преди време какаовото изкушение му е било любимо и почти не е минавал ден, в който да не хапне шоколад.

Дони

Към днешна дата се чувства здрав и пълен с енергия

В един момент обаче се оказало, че шоколадът разстройва доста сериозно стомаха му. Дони бил измъчван от силна болежка, възникнала една нощ, когато се връщал късно от турне. По време на път го подгонил гладът и Дони, който обожавал шоколад, решил да залъже глада си с няколко блокчета от него.

За негово огромно съжаление обаче шоколадовото изкушение му докарало сериозни стомашни проблеми, придружени от силна болка. Така певецът решил, че е крайно време да се откаже от него и от шоколадовите продукти като цяло.

Освен това повече от две десетилетия той е вегетарианец. Твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия. Старае се и да не смесва протеини и въглехидрати. В заключение посочва, че този лесен начин на хранене, е следван и от съпругата му Нети, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар