Даниел Петканов напусна Нова тв

Гласувайте за статията
Лудия репортер Даниел Петканов изказа специални благодарности към Милен Цветков

Даниел Петканов напусна Нова тв точно 8 години и 8 месеца след като започна работа там – пише в. „Уикенд“. Това съобщи самият той в сряда – отбелязва изданието.

„Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива, за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали впоследствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея. Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това е чудесно. Да работиш обаче в телевизия и да се задържиш там, е голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества… Съдба, късмет или една дума – Милен Цветков!“ – това написа Даниел Петканов на своите страници в социалните мрежи, пускайки снимки именно с бившия си шеф.

Милен Цветков е първият, който му дава шанс за тв изява. Даниел Петканов благодари също на своите колеги и на хората от всички канали, в които е работил, като подчерта, че ако може да се върне назад във времето, не би променил нищо. Той не уточни с какво ще вади хляба си занапред, но се предполага, че ще се посвети на рекламната агенция, която наскоро отвориха с половинката му Алекс и с приятелите си Наум Шопов и неговата годеница Теа.

Петканов изкара в телевизията близо 9 години

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар