Петя Дикова аут от ефира на Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Мястото й заема бивша любовница на Венелин Петков

Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че не след дълго щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова, ще е аут от медията.

Причината за това е бременността й. След още няколко седмици, тя ще излезе в майчинство и мястото й като водеща на предаването „Cool…T“, трябва да бъде заето от някой друг.
Оказва се, че медията вече се е погрижила за това и на стола на Петя Дикова, след като тя излезе в майчинство, ще седне бивша любовница на Венелин Петков.

Петя Дикова

Мястото й заема бивша любовница на Венелин Петков

Мълвата из коридорите на медията носи, че мястото на Петя Дикова, ще бъде заето от амбициозната репортерка Поли Гергушева, която преди време се изявявала като манекенка, отбелязва „Уикенд“.

Продуцентите на предаването подготвят постепенно зрителите за предстоящата смяна. Към момента Гергушева има 10-минутна рубрика, в която представя любопитките от седмицата. Идеята обаче е хората да свикнат да я виждат в студиото, за да няма излишни сътресения, когато Петя Дикова го напусне.

Що се отнася до Поли Гергушева, запознати посочват, че преди десетилетие тя се пробва в конкурса „Мис България“. За съжаление не успява да пробие, но става подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея не успява да направи кариера в модата и поради тази причина се насочва към журналистиката, надявайки се да стане тв звезда.

Твърди се, че основна заслуга за назначаването й в Би Ти Ви, има Венелин Петков, който става директор на новините, когато Поли влиза в медията. Връзката между двамата продължила едва няколко месеца, но пък за сметка на това дала железни резултати – Гергушева получила щатно място в телевизията, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар