Ники Дойнов сподели гореща новина

Гласувайте за статията

Новинарят и половинката му са в очакване на втора рожба

Водещият на централната емисия новини по Нова тв – Ники Дойнов, сподели гореща новина, свързана с личния му живот.

След като дълго време той бе в редиците на ергените и трудно се даде, очевидно е решил да навакса изгубеното време. Ники Дойнов съобщи, че с половинката му Петя, са решени да имат втора рожба и вече усилено работят по въпроса.

Ники Дойнов

Новинарят и половинката му са в очакване на втора рожба

Мечтата и на двама им, е този път да им се роди момиченце, тъй като двамата вече са родители на момченце, което кръстиха Марко. Ники Дойнов и половинката му дори вече са измислили име за бъдещата си дъщеричка. По всяка вероятност тя ще се казва Ана.

При все, че Ники Дойнов подхожда доста уклончиво към въпроса и категорично отказва да разясни дали половинката му е правила тест за бременност и още повече за резултатите от него, то последната им снимка говори доста. Тя е от ваканцията им в Родопите и на нея ясно се вижда, че Петя е наддала няколко килограма.

Припомняме, че до неотдавна любимата жена на Ники Дойнов бе с мерки на манекенка и едва ли богатите коледно-новогодишни трапези са причината за качените килограми. По всяка вероятност причина за напълняването й, е именно фактът, че е в очакване на второто дете, но двойката засега предпочита да запази новината в тайна, тъй като се страхуват от уроки, пише

Преди броени дни в нюзрума на Нова тв проплакало ново бебе, а Ники Дойнов намекнал, че в скоро време и той ще има хубав повод да почерпи, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар