Ето какво се случва с Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин

Гласувайте за статията

Актрисата все още не може да дойде на себе си след тежката загуба

От близкото обкръжение на Алекс Сърчаджиева са сериозно притеснени за нея.

Причината за това е случващото й се след смъртта на нейния любим – актьора Иван Ласкин. За щастие очевидно Алекс Сърчаджиева има и истинска приятелка, която да се грижи за нея и малката София в този труден момент. Двете са под неотлъчните грижи на Денислава, която е лекар по професия.

Алекс Сърчаджиева

Актрисата все още не може да дойде на себе си след тежката загуба

Тя не само бди денонощно над Алекс Сърчаджиева, която все още не може да си стъпи на краката след тежката загуба, а и полага грижи за малката София. Тя дори спи в апартамента на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, тъй като след смъртта му актрисата се страхувала да нощува сама.

Освен това Денислава я отменя във всички битови занимания. В първите дни след загубата на Ласкин, именно тя била и човекът, който вдигал телефона на Алекс Сърчаджиева и приемала съболезнования. Родителите на лекарката били изключително близки приятелски семейства с Ласкин, а във времето и Алекс успяла да създаде близки отношения с тях.

Лекарката била тази, която съдействала с връзките си из високите етажи на докторската гилдия по време на нелеката борба за живота на Ласкин. Запознати посочват, че тя е провъзгласена за баронеса и се занимава с благотворителни инициативи, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар