Тежки финансови неволи застигнаха Наталия Гуркова

Тежки финансови неволи застигнаха Наталия Гуркова
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова е принудена да започне работа, за да се издържа

Тежки финансови неволи застигнаха овдовялата Наталия Гуркова. Оказа се, че покойният й съпруг Джордже Михалевич е оставил единствено дългове, научи Хот арена. Малко преди да бъде убит, той разпродал бизнеса си с диаманти.

След кончината му се наложи миската да се раздели и с луксозния апартамент, който той купи за нея приживе. Тя се върна с децата си в панелката в „Младост“, където живее нейната майка.

Четири месеца след смъртта на бизнесмена, Наталия Гуркова е готова да се върне под светлините на прожекторите. Преди дни тя обяви, че започва работа. Красавицата ще прави собствено предаване, в което ще дискутира теми от живота с богати хора.

Миската сподели, че е настроена положително и се надява много скоро да й се случи нещо хубаво.

Единственият лъч в тунела за нея е застраховката „Живот“, която Джоржде Михалевич сключил няколко месеца пред трагедията. Според полицата, съпругата му трябва да получи два милиона долара след неговата смърт. Но и в този случай има спънка за Гуркова. Полицата не важи за ЮАР, а съпругът й беше убит именно там. Но тя е решила да търси правата си и да съди застрахователите.

В подобни казуси те все пак изплащат някаква сума на клиента си, но тя е минимална. Според запознати, Гуркова ще вземе не повече от 100 000 долара, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар