Сашо Кадиев зарязва Деси Стоянова

Сашо Кадиев зарязва Деси Стоянова
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев оставя Деси Стоянова да води сама предаването

Сашо Кадиев ще зареже колежката си Деси Стоянова. Наследникът на Катето Евро ще остави колежката си сама в ефир. Причината за това е негов служебен ангажимент. Той ще отсъства за две седмици. Толкова трае задокеанското му турне. Заедно с майка си и колегите си от театъра Албена Михова, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова и Сашо Дойнов ще зарадват сънародниците ни в Америка.

Единствено участието на Сашо Дойнов е под въпрос, тъй като в момента той е със счупен крак. Талантливите актьори ще зарадват сънародниците ни отвъд Океана с пиесата „Горката Франция“.

Докато Сашо Кадиев обикаля Америка, колежката му Деси Стоянова ще поеме и неговата работа в ефир. Опитната водеща ще води предаването сама. У нас остава и половинката на тв водещия – съпругата му Таня, която се грижи за 3-годишното им момиченце Катерина.

Първото представление на българските актьори в Америка е навръх осми март в Торонто. На 9 март те ще играят пред сънародниците ни в Атланта. На 10 март следва представление в Ню Йорк. Следващата постановка е планирана за 13 март и тя ще бъде в Лас Вегас. Актьорите ще се изявят още в Чикаго, Сан Франциско и Сиатъл, пише ПИК.

Заради американското си турне Сашо Кадиев ще пропусне рождения ден на щерка си. На 19 март малката Катя става на 4 годинки, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар