Майли Сайръс разкри дали е бременна: И ние сме щастливи заради нас!

Гласувайте за статията

Майли Сайръс разкри дали е бременна

Майли Сайръс коментира слуховете, че може би очаква дете. Актрисата, която стана младоженка преди броени седмици, отново е в центъра на вниманието. Този път покрай слуховете, че очаква дете.

В крайна сметка на певицата започна да й омръзва от всичките спекулации свързани с предстоящо раждане на дете. И тя реши по необичаен начин да отговори на всички, които любопитстват по темата. И посрещна със смях всички слухове и коментари.

Самата Майли Сайръс реши да отговори по забавен начин на многобройните слухове, които се разпространиха през последните няколко дни и са свързани с предполагаемата й бременност.

Певицата се омъжи преди няколко седмици, а скоро след това се появиха спекулациите, че тя и Лиъм са в очакване на първото си дете. Бебето било момиченце и според същите източници двойката планира да се премести в Австралия. И то веднага след раждането.

Както се оказа обаче, че това са празни слухове. А Майли в свой собствен стил реши да отговори на тази информация. И то със снимка, на която е снимала яйце на корема си. Кадърът се превърна в най-харесваната снимка на Instagram и определено се оказа много забавен.

„Аз не съм бременна, но е хубаво, че всички са толкова развълнувани за нас. И ние сме щастливи за себе си. Щастливи сме заради новата глава в живота ни … А сега, ако може всички да ни оставят сами и да се върнат към варденето на яйцето, което трябва да се излюпи“, написа певицата в Туитър.

Със сигурност коментарът й бе повече от забавен.

Майли Сайръс сн. Туитър

Майли Сайръс сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар