Мелания Тръмп изчезна! Защо никой не е виждал първата дама от Коледа насам?

Гласувайте за статията

Къде е Мелания Тръмп?

Мелания Тръмп изчезна. Първата дама на Америка изненадващо изчезна и никой не знае къде е или какво се случва с нея. Съпругата на американския президент липсва от обществения живот последните няколко седмици.

Поради стачката, обявена от американското правителство, което по този начин се противопостави на Доналд Тръмп, първата дама на САЩ остана без работа. Най-неочаквано, след Коледа тя се оттегли от обществения живот и никой не знае какво се случва с нея.

Заради протестите срещу Доналд, Мелания Тръмп остана без повече от половината си служители. А причината е стачката, обявена от правителството на САЩ. В резултат на стачните действия, три четвърти от служителите на Белия дом не идват на работа. В екипа на Мелания Тръмп има дузина служители и само пет от тях са в неплатен отпуск в момента.

Новината беше потвърдена и от нейната говорителка Стефани Грешам, която заяви, че има недостиг на служители. Ето защо, в момента Белият дом е затворен за обществени посещения на туристи, както и за други събития.

Ситуацията в Белия дом може да се оцени и от факта, че служителите отказват да работят дори при приеми. Така например, по време на обществено събрание, организирано с цел приемане на млади спортисти бяха викани кетъринг компании. В резултат на това са били сервирани сандвичи за хранене, но не са декорирани цветни аранжировки или декорации.

Мелания Тръмп изчезна сн. Туитър

Мелания Тръмп изчезна сн. Туитър

Но още по-тревожен е фактът, че от 26 декември никой не е виждал Мелания Тръмп в публичното пространство, въпреки че все още е активна в социалните мрежи. Американската общественост с нетърпение очаква своята първа дама и се чудят къде е тя. Дори вече се предполага, че това може да е друг скандал, свързан с изневерите на Тръмп. Или повтарящите се здравословни проблеми, след операцията, която претърпя миналата пролет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар