Поли Генова посвети песен на недоносените бебета (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Поли Генова е в края на седмия месец от своята бременност

Поли Генова очаква пролетно бебе. Певицата, която е идол на много млади хора, днес говори за любовта, бременността и една песен с кауза. Поли гостува в „Събуди се“, където за пореден път потвърди, че очаква момченце и че все още с бащата на детето не са избрали име на малчугана.

„Не, това си нямаме още. Текат дълги преговори“, споделя Поли за името на наследника си. Певицата обаче е категорична, че тирета в имената на малчугана няма да има. „Някак си тиретата не си ги представям“, откровена е бъдещата майка. „За мен е важно да звучи добре и да се пише и на латиница, и на кирилица. Да се произнася така, както на български, така и на който и да е чужд език“, споделя още Поли.

Освен, че се занимава в много други неща, Генова се ангажира и друга много важна кауза, а именно тази за недоносените бебета и техните родители. „Няма нищо сложно. Това се случва всеки ден в България, а статистиката показва, че до изминалата година около 10% от бебетата, родени в страната ни, са недоносени. Не бих го нарекла проблем, а ситуация, която се нуждае от внимание. Това засяга ранната раждаемост, ранното забременяване“, споделя още бъдещата майка.

Най-новото парче на Поли „Героите“ е посветено именно на недоносените бебета и техните родители. Певицата насочва към тази „ситуация“ с недоносените бебета като публикува малка пелена, която се побира в едната й шепичка. Така певицата кара много майки да разкажат личните си истории. В каузата се включват дори деца, които събират средства, за да ги дарят за кампанията.

Поли Генова посвети песен на недоносените бебета и техните родители сн. Фейсбук

Поли Генова посвети песен на недоносените бебета и техните родители сн. Фейсбук

Поли разкри и какво е посланието на песента й „Героите“. „Ние сме герои на самото време, на нашето време. Човек се бори с трудните моменти във всеки един ден от живота си, с моментите, в които е несигурен. Преодолявайки това, човек се чувства герой сам за себе си, за да знае, че е по-силен, отколкото си мисли“, обясни още певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар