Яна Титова и Александър Алексиев в трепетно очакване на втората си рожба (Вижте още)

Яна Титова и Александър Алексиев в трепетно очакване на втората си рожба (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Яна Титова и Александър чакат второ момиченце

Яна Титова и Александър Алексиев са в трепетно очакване на втората си рожба. Двамата вече имат дъщеричка Ая, която е на пет години, но засега не са сключвали брак. Яна даде напълно откровено интервю пред Мон Дьо. В него тя призна, че е много отговорна, много обича работата си и е много чувствителна.

Яна признава също, че водещи при нея са емоциите, а думата на нейния живот е „изненада“. Половинката до актьора Александър Алексиев не иска да знае своето бъдеще. Плановете на Яна стигали единствено дотам да бъде актриса и те се осъществяват много бързо.

Сега на Яна й предстои нещо наистина прекрасни и то е да роди второто си дете. Актрисата е в началото на шестия месец. Тя признава, че мислят за име, но все още не са избрали. “ За име мислим, нищо не измисляме, така че само се въртят едни списъци и всичко се отхвърля. А с Ая беше много по-лесно. Просто знаехме, че това е Ая. Но сега, не знам“, разкрива бъдещата майка.

„Момиче ще бъде. Поне така казват, но много шава и би могло да бъде поредната изненада. Но се надявам да е момиче, защото това е, което Ая иска и боя се, че ще бъде много разочарована, ако не е“, казва още Яна с широка усмивка на лицето. „И да се роди с розова рокля“, допълни актрисата.

Каката обаче има и сериозни претенции за името на бебето. „Също така пожела, много сериозно, бебето да го кръстим Пухенка“, сподели Яна. Този път актрисата е избрала да роди в България, а не в Лондон.

Яна иска да научи децата си да са честни със себе си, както и да имат мечти и цели.

Яна Титова и Александър Алексиев очакват втората си рожба сн. Фейсбук

Яна Титова и Александър Алексиев очакват втората си рожба сн. Фейсбук

Титова и нейният любим не са мислели да се връщат в България, но така се случило. Известно време те живяха в Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар