Мира Добрева с нови разкрития за себе си (Какво се е променило в нея през последните години?)

Гласувайте за статията

Мира Добрева с трогателна изповед за изминалото време

Мира Добрева с трогателна изповед за себе си и промените, които са й се случили през последните десет години. Журналистката също се включи в предизвикателството, което върлува в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук – да покаже снимка отпреди десет години и отсега.

Мира публикува снимки от 2008-ма година и от 2018-та година. В своята публикация обаче журналистката споделя, че никак не е доволна от това, което се случва с нея. Тя просто остарява, но трудно приема този факт. Тази година, през август, Мира ще стане на 47 години и това определено има своите последствия, както за външния вид на журналистката, така и за нейното мислене, което с течение на годините се променя.

„10 години повече. Иска ми се да кажа, че нищо не се е променило. Че годините нямат значение. Че косата ми не побелява. Че талията ми не наедрява. Че бедрата ми са все така предизвикателни. Че погледът ми е все така пленителен. Иска ми се да не виждам нито една бръчица. Нито отпускането на кожата. Иска ми се да вярвам на всяка снимка, която ме прави по-хубава, отколкото съм. Иска ми се да се доверя на хората, които казват: „Много си красива“, пише Мира в социалната мрежа Фейсбук.

За съжаление обаче Добрева отдавна вече не вярва на хората, които й казват, че е красива. „Знам, че вече не съм. Знам, че годините ми личат. Вече не излизам толкова често, нито с такова желание, както преди. Ако вярвате на снимките ми, може да си помислите обратното. Снимките напоследък са най-изпечените лъжци!“, пише още напълно обезверената Добрева в мрежата.

Мира Добрева трудно приема факта, че остарява сн. Фейсбук

Мира Добрева трудно приема факта, че остарява сн. Фейсбук

„Вече не броя колко много приятели имам. Знам колко са малко и затова сигурно ги ценя така. Чудя се дали да си купя нова дреха, или да дам парите на някой, който наистина се нуждае. Ставам разбираща. По-малко се дразня. Не викам. Годините имат и хубаво измерение, но ако е за сравнение: нищо не е същото. Не е“, стига до своите заключения Мира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар