Михаела Маринова направи нови разкрития за личния си живот (Мисли ли за сватба?)

Михаела Маринова направи нови разкрития за личния си живот (Мисли ли за сватба?)
3 (60%) 1 vote

Михаела Маринова и Александър не бързат да правят сватба

Михаела Маринова е адски щастлива. Певицата, която стана известна с участието ви в различни музикални формати, един от които спечели, пусна новото си парче. Маринова участва в третия сезон на „X Factor“, а след това успя да грабне победата в петия сезон на „Като две капки вода“.

Освен на успеха на новата си песен, Михаела се радва и на щастлива връзка с футболиста на ЦСКА Александър Дюлгеров. В момента тя е във втори курс – „Музикално-сценична режисура“ в Музикалната академия. „Взех изпитите си за първия семестър, сега съм във ваканция. Доволна съм от специалността и най-вече се радвам, че имам най-яките преподаватели и колеги!“, казва  Михаела, пише life.dir.bg.

Певицата направи и някои разкрития за личния си живот. Тя има връзка с футболиста на ЦСКА Александър Дюлгеров. „С Александър сме заедно от една година. Всичко се случи, когато най-малко го очаквахме и двамата, по най-естествения начин. Запознахме се чрез общи познати“, споделя певицата.

Тя разкрива още, че разликата в професиите по-скоро ги събира, отколкото да ги разделя. „Бих казала, че по-скоро ни събира. Двамата имаме амбицията да покорим своите върхове. И двамата имаме нужда от подкрепа и вярваме силно в това, което правим. И преди всичко и двамата сме хора-мечтатели“, разкрива изпълнителката.

Празници

Михаела не пропусна да сподели и снимки от партито за Нова година, които предизвикаха голям интерес в социалните мрежи. „Беше много лудо, много запомнящо се! Интерес са предизвикали може би истинската радост и щастие в снимките, защото наистина беше едно прекрасно изпращане на старата година и посрещане на новата“, разкрива певицата.

Михаела е прекарала и страхотна Коледа. „Прекарах я по традиция със семейството ми. Бях вкъщи и пак се почувствах като едно малко детенце, което вярва в Дядо Коледа и чака своите подаръци“, споделя тя.

Михаела е едва на 20 и не бърза да сключва брак. „Старая се да се развивам максимално добре във всяка сфера и всяка материя, до която се докосна. Имам кариера, която е в разцвета си и няма нищо по-важно в момента от нея. Смятам, че има време за всичко и се наслаждавам на момента“, казва още певицата.

Михаела Маринова и Александър не бързат със сватбата сн. Фейсбук

Михаела Маринова и Александър не бързат със сватбата сн. Фейсбук

За тази година Михаела е планирала много пътувания и хубави моменти “ с любимите й световни звезди“.

Парти

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар