MasterChef се завръща (Какво са ни подготвили от продукцията?)

Гласувайте за статията

MasterChef започва в края на февруари

MasterChef се завръща на малкия екран. Петото издание на кулинарното шоу се завръща в българския ефир на 25-ти февруари. По традиция предаването ще вдъхновява зрителите на Би Ти Ви всеки понеделник и вторник от 21:00 часа, пише masterchef.btv.bg. Кулинарното шоу на добрия вкус ще се фокусира върху темата за националната ни кухня, но тя ще бъде преоткрита и представена по модерен и креативен начин.

Звездното жури в Masterchef ще е в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Те ще развият връзката между храната, хората и културата в компанията на интересни и различни хоби-готвачи.  Участниците са готови да покажат качества и креативност по пътя към престижната титла и голямата награда от 100 000 лева.

Зрителите, които държат на добрия вкус на всяко ниво, ще видят в MasterChef 5 разнообразни хоби-готвачи – българи живели в чужбина и чужденци, които живеят в България. Интересни и много различни типажи ще демонстрират в ефира на Би Ти Ви умения и знания. Те ще учат последните тенденции при избора на продукти и техники. Така участниците ще имат възможността да надграждат познатите рецепти със своето въображение.

Готвачите ще изпитат характера и волята си. Те ще променят живота си и ще станат част от голямото семейство на иновативните готвачи в България.

Журито на MasterChef не просто ще създава предизвикателства за състезателите, а отново ще налага стандартите за култура на поведение, отношение и връзка в храната. Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу ще приемат с отговорност ролята си. Те не само ще направят приключението на участниците драматично и завладяващо. Но и ще повишават културата на обществото, свързана с храненето.

MasterChef започва на 25-ти февруари от 21:00 часа сн. masterchef.btv.bg

MasterChef започва на 25-ти февруари от 21:00 часа сн. masterchef.btv.bg

Включването на първата дама в състава на журито в България, ще придаде още повече колорит и емоционалност в кухнята на MasterChef, благодарение на нейния международен опит и практика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар