Феновете към Мегз: Как може да афишираш това, че си любовница на женен мъж (Вижте още)

Гласувайте за статията

Феновете попиляха Мегз след появата й в Инстаграм

Феновете попиляха Миглена Каканашева-Мегз. Само преди броени минути дизайнерката, която през последните дни има проблеми със закона, отново използва официалната си страница в социалната мрежа Инстаграм. Там феновете не пропуснаха да зададат своите въпроси и да изкажат своето мнение по казуса с дизайнерката.

Последователи на Мегз в социалната мрежа питат дизайнерката зашо афишира това, че е любовница на женен мъж. В своите постове Миглена нарича Румен Рончев – „мъжа ми“. „Ти не си добре изобщо. Как може да афишираш това, че си любовница на един мъж! Направо ме е жал! Има ли някакво значение в какви отношения са Румен и Зорница? Те все още са семейство, имат дете!!! Как не те е срам? За какво фирмено имущество говориш ти, която си никоя в това семейство! Ако беше малко по-умна, щеше да постъпиш по-друг начин, а не да се излагаш!!! Само не разбрах къде ти е джипът?“, пише разгневена последователка на Миглена в Инстаграм.

„Не те разбирам и те съжалявам, честно казано… Жал ми е за теб… За какъв мъж говориш, щом той не ти обръща внимание и е с жена си и с детето си… Никой не ти иска отчет за нищо! Просто трябва малко промяна в твоя живот… Не ти трябват изяви и постоянно медийно присъствие… Бъди себе си… И остани в тишина и спокойствие!“, пише друга фенка на Мегз, на която дизайнерката е решила да отговори.

Феновете попиляха Мегз след появата й в Инстаграм

Феновете попиляха Мегз след появата й в Инстаграм

„Мъжът ми отдавна е подал документи за развод. Не говорете за ситуации, с които не сте наясно. Още нещо – срещу дамата има заведени официални искове за кражби на големи суми от фирменото имущество. Затова и има официална забрана да влиза в имотите ни – и това не е отсега, а от месеци. Затова и никой не я пуска. Замислете се малко. Как може една непозната да й забрани достъп в уж семейния й бизнес?! Отговарям, защото пишете на стената ми и много хора ще го прочетат – не искам да насаждате мнение от моята си трибуна. Ако не ви интересува – няма повод да сте тук“, отговаря Миглена на своята последователка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Феновете към Мегз: Как може да афишираш това, че си любовница на женен мъж (Вижте още)”

  1. Христина Илиева

    ян. 23. 2019

    Мегз,внимавай с женените мъже! На теб ти трябва нормален млад мъж,който да те обича истински.

Добавете коментар