Стоянка Мутафова: Тодор Живков ме сваляше! (Вижте още откровения)

Гласувайте за статията

Тато свалял Стоянка Мутафова, всички мислели, че ще се омъжи за него

Стоянка Мутафова до болка откровена проговори за Тодор Живков. В навечерието на рождения си ден, на който ще навърши 97 години тя хвърли бомбата, че с Тато е имала близки отношения.

Снимка: Фейсбук

Всички смятали, че когато починал съпруга й Нейчо Попов ще се омъжи за бившия първи. Той имал слабост към нея, разкрива легендарната актриса.

Един път дошъл на постановка, в която участвала и в антракта я извикал директора на Сатирата като й казал, че има много здраве от … и кимнал с глава към високия гост. Мутафова в първия момент не разбрала намека и попитала „От кого?”. А той пак кимнал и тя тогава зацепила и осъзнала какво й казва.

Тя успяла да парира момента като поръчала на шефа си и той да го поздрави от нея. Госпожа Стихийно бедствие признава обаче, че никога не му е ставала любовница.

Стояна не се страхувала от първия човек в държавата защото той обичал Сатиричния театър и сам съжалявал, че не е станал артист.

Много пъти Тодор Живков й разказвал, че го е яд дето се е заловил с политиката. Вадел изрезка то вестник и й показвал как го хвалят когато участвал в една пиеса макар ролята му да била малка.

Мутафова си спомня още, че Живков присъствал на банкетите след премиерите. Тя танцувала с него, но той бил лош танцьор и често я настъпвал. Голяма актриса никога не поискала нищо от него както правели други нейни колежки.

Дъщеря й Муки пък разкрива как Тато спасил брака на майка й. При едно от посещенията си в театъра Живков задал въпрос на Стояна дали мъжа й Нейчо Попов ще ходи на специализация в Москва.

И когато разбрал, че това е истина й рекъл да не е луда да го праща при рускините. Които веднага ще го лапнат. А после след нейното съгласие издействал да пратят Нейчо в Германия да учи режисура, предават от blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар