Мелания Тръмп потъна вдън земя (Къде изчезна първата дама?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп повече от месец няма публични изяви, от първата дама ни вест, ни кост

Мелания Тръмп най-неочаквано изчезна от публичното пространство. От началото на 2019 година 48 годишната първа дама на САЩ няма нито една поява пред обществото. Нито пък е публикувала нещо в личния си профил в Туитър.

Снимка: Gettyimages.ru

За американците това е нещо непонятно и в мрежата вече се появяват най-различни версии за мистериозното изчезване на красивата президентша. Интернет потребителите са загрижени за мисис Тръмп.

Някои смятат, че отсъствието на Мелания е свързано с частичното спиране на работата на американското правителство, което започна от 22 декември миналата година и продължава и до днес.

Други пък предполагат, че тя използва временното затишие и напълно се е потопила в работа по проекта си Be Best. А нищо чудно и да е прекалено заета с планирането на календара за предстоящите събития в Белия дом за 2019 г.

Снимка: Gettyimages.ru

Межди впрочем последното е малко вероятно тъй като в момента няма какви срещи да планира защото поради прекратената дейност на правителството президентът и неговата съпруга не са предвидили  да правят нито една официална обиколка.

Стана ясно, че от началото на годината бройката на сътрудниците на Мелания Тръмп е намален на половина. От десет бройки служителите са съкратени на пет. И не само те. Персоналът, който поддържа Белия дом от 79 души е редуциран до 29.

Това положение също може да се е отразило на публичните появи на първата лейди на САЩ. Някои се шегуват че Мелания се нуждае от повече време за да почисти официалната резиденция на Доналд Тръмп.

Впрочем и миналата година тя не се бе появявала дълго време публично и мнозина тогава го свързаха със скандала с обвиненията срещу държавния глава по повод изневярата му от преди години с порно актриса, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар