Отнемат книжката на принц Филип след катастрофата (Разследват и защо е бил без охрана)

Гласувайте за статията

Принц Филип ще получи забрана да шофира, ако се докаже, че е виновен за инцидента

Принц Филип ще получи забрана да шофира, ако се докаже, че е виновен за инцидента. 97-годишния съпруг на британския монарх бе замесен в пътна катастрофа, при която само по чудо оцеля. Колата му излетяла от пътя, приземила се над автомобила Киа, в който се блъснала и се обърнала. По чудо принцът, който е шофирал сам колата си, останал жив.

Рой Уорън, който е на 75 години и случайно минавал по пътя, бил един от първите, които видели катастрофата. „Беше страшно. Колата просто прелетя над другия автомобил и се преобърна. Ако беше друга кола, човекът вътре би загинал на място. А той се опитваше да излезе от там, след което стана и попита дали другите са добре“, с възторг разказва свидетелят.

Въпросът, който вълнува всички е къде са били охранителите на принц Филип по това време. Възрастният мъж е бил съвсем сам, без никаква охрана. И въпреки че полицията и службите за сигурност се появяват буквално за минути след инцидента, въпросът остава.

Припомняме, че принц Филип претърпя операция на тазобедрената става миналата пролет. Той на два пъти влиза и в болница след това. 97-годишния съпруг на кралица Елизабет обяви също, че се оттегля от официалните си задължения и рядко се появява в двореца. Обикновено обаче е в компанията на охранителите си или служители от имението Сандрингам.

Говори се, че кралицата сериозно се притеснила и е много вероятно да поиска от мъжа си да спре да шофира. Самият принц Чарлз е изразил силна тревога за безопасността на баща си. А фактът, че инцидентът се е случил на по-оживен път и са успели да му помогнат навреме е бил чист късмет.

Принц Филип остава без книжка и с постоянна охрана след инцидента сн. You Tube

Принц Филип остава без книжка и с постоянна охрана след инцидента сн. You Tube

Някои части от имението на кралицата са напълно уединени и ако нещо се случи с принца там, могат да минат часове преди да получи помощ. Особено, ако е без охрана…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар