Бабата на Азис предава занаята си на дъщерите (Гадателката не смогва да се оправя с тълпите)

Гласувайте за статията

Бабата на Азис учи дъщерите си за врачки, възрастната жена не смогва с опашките от хора сама

Бабата на Азис, която е прочута врачка ще предаде занаята си на дъщерите си. Оказало се, че нямало как да смогне да приема сама опашките от чакащи пред дома си и затова взела това решение.

Снимка: ХотАрена

Добре, че наследничките й притежавали дарба като нея за да могат бързо да навлязат в гадателската професия. Сам Азис се похвали в социалната мрежа с таланта на баба Станка и лелите си.

Ромския славей ги нарича моите магьосници  и орисници. Певецът си спомня как щом запалели печката на двора чакали да се покаже месечината и тогава започвали да говорят на някакъв си тайнствен език техните си заклинания. Те опявали водата, в която после гасели най-различни предмети.

Певецът споделя, че са помогнали на куп хора. А той едва си проправял път през тях докато стигне до вратата. Сред чакащите имало болни и нещастни като и с всякакви проблеми. Но повечето от тях се връщали и от благодарност носели кутии с бонбони.

Баба Станка и дъщерите й са известни врачки в Костинброд. Според запознати пред дома им непрекъснато се събират по около 30 човека. Адресът на бабата на Азис го имало на нейната страница. А там изобилствало от коментари на хора доволни от помощта й.

В социалната мрежа вече се срещали и хвалебствия за дъщерите й  за техните уменията. А отзивите за наследничките й били от добри по-добри, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бабата на Азис предава занаята си на дъщерите (Гадателката не смогва да се оправя с тълпите)”

  1. Ivan

    апр. 14. 2019

    zdraveite mojeli dani kajete na men I na jenami dali v nasheto rabotno mqsto dali shte se zadarjim I kak shte prodaljim za napred

Добавете коментар