Таен обожател преследва Гала

Гласувайте за статията

Гала се оплака в ефир

Гала се оплака в ефира на предаването си, че месеци наред в социалните мрежи я тормози таен обожател. Блондинката разкри, че мъжът се казва Даниел Арабаджиев и тя няма миг покой от него. Тайнственият ухажьор постоянно я засипва с лични съобщения.

Водещата си позволи да прочете част от тях в ефир. Влюбеният в нея споделя, че не го лови сън и много иска тя да отговори на съобщенията му. Тайнственият обожател я нарича „любов моя“ и моли да се запознаят.

В едно от съобщенията си той я пита дали ще може някога да види изгрева в нейните очи. В друго Даниел пита любимката си къде е изчезнала и защо я няма в ефир.

Обожателят й признава, че си има приятелка, но въпреки това нещо в него напира и желае да се срещне с нея. Той дори е оставил телефона си. В едно от съобщенията си Даниел Арабаджиев дори си позволява дързост и пита любимката си кога ще я пипне на голо.

Със строг тон Гала се обърна към него с думите да спре да й пише, тъй като тя никога няма да му отговори.

Андреа Банда Банда заяви, че същият господин се свързал с нея и я помолил да му помогне да осъществи контакт с Гала, пише Марица.бг.

Кристина Патрашкова посъветва водещата да го блокира. А тя заяви, че не знае как, тъй като той й пише на лично съобщение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар