Динко от Ямбол стана баща

Гласувайте за статията
Бивша манекенка дари с дъщеря Динко от Ямбол

Скандалният Динко Вълев от Ямбол, който стана известен като Ловеца на мигранти, се сдоби с дъщеря – пише в. „Уикенд“. Риалити героят от „ВИП Брадър“ твърди, че е готов да се посвети на семейството си, а лошите навици от недалечното минало е оставил зад гърба си.
„Много съм щастлив, не може да се опише с думи“ – споделя пред изданието развълнуваният татко.

Динко от Ямбол и красивата му приятелка Весела са заедно от година и половина. Запознали се малко след участието му в риалити шоуто през 2017 г. Тя е от София и навремето се изявявала като модел. Зарязала столицата и заживяла в провинцията с Динко Вълев, който й обещал, че нищо няма да й липсва.

Ямболията избрал за щерка си името Виктория, защото е благозвучно и в превод от латински означава победа. Бебето проплакало на 11 януари и младият татко се хвали, че се родило с перфектни мерки. Динко се кълне, че бащинството много го е променило и се е превърнало в приоритет за него.
„Вече не съм Ловеца на мигранти! Простотиите останаха в миналото. Нов човек съм“ – категоричен е Господин, както е истинското му име. Някои хора от обкръжението му обаче са скептични, че е възможна такава рязка промяна у него.

Динко къса със старите навици

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар