Наталия Гуркова в битка за 2 милиона долара със застрахователи

Гласувайте за статията
Останала без пари, Наталия Гуркова се връща на работа

Вдовицата на убития черногорски бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, е готова отново да се завърне под светлините на прожекторите – пише в. „Уикенд“. Само 4 месеца след смъртта на съпруга си бившата миска е решила да започне работа. Тя обяви в социалната мрежа, че ще води седмична онлайн рубрика, в която ще представя знакови за България и света теми – отбелязва изданието.

Близки до красавицата издават, че тя има сериозни финансови проблеми след разстрела на съпруга си, който не й завеща пари, а само дългове. Малко преди да го убият, Джордже бил напълно разорен и е продал почти всички диаманти, които фамилията притежава. Наложи се жена му да се върне в панелния апартамент на родителите си в столичния квартал „Младост“ с децата.

Лъч надежда за Наталия Гуркова е обезщетението от застраховката „Живот“, която по документи й се полага. Джордже имал направена полица месеци по-рано и в случай на смърт вдовицата и децата й следва да получат над 2 милиона долара от застрахователното дружество. Тънката подробност е, че застраховката не важи за територията на ЮАР, а Михалевич бе направен на решето именно там. Наталия обаче смятала да води дело с компанията и да претендира поне за частично обезщетение.

Наталия ще претендира за застраховката

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар