Петя Дикова излиза в майчинство (Вижте кой ще я смени)

Гласувайте за статията

Сменят Петя Дикова с бившата любовница на Венелин Петков

Петя Дикова излиза в майчинство. Бременната тв водеща на предаването „Култ“ по Би Ти Ви излиза в майчинство до няколко седмици. В стола на бъдещата майка ще седне амбициозната репортерка Поли Гергушева, която навремето се изявявала като манекенка.

В „Култ“ постепенно подготвят зрителите за временната замяна на Дикова с Гергушева. Засега тя има 10-минутна рубрика, в която представя любопитките от седмицата. Истинската идея обаче била хората да свикнат да я виждат в студиото, за да няма сътресения, когато Петя Дикова го напусне, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Самата Поли е бивша манекенка в известната агенция на Жени Калканджиева „Визаж“. Точно преди 10 години тя става трета в конкурса „Мис България“. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея обаче не успява да направи кариера в модата и се насочва към журналистиката с надеждата да стане тв звезда. Първата й работа е в голям по онова време ежедневник, където я забелязва Мартин Карбовски. Почти четири години по-късно момичето вече е част от екипа на Би Ти Ви.

Говори се, че основаната заслуга за назначаването й има краткотрайна афера с Венелин Петков, който става директор на новините точно когато Поли влиза в телевизията. Тогава Гергушева е на 25, а Петков вече е прехвърлил 40-те. Връзката им продължава едва няколко месеца, но за сметка на това дава желаните резултати – манекенката получава щатно репортерско място в телевизията. Пет години по-късно тя вече точи зъби и за мястото на водещата.

Говори се, че Петя Дикова не била доволна, че руса мацка ще се кипри в стола й. Тя приемала „Култ“ почти като свое дете, за което се е грижела с години. Въпреки това бременната водеща нямала избор, тъй като съвсем скоро ще й се наложи да излезе в майчинство.

Майчинство

Петя ражда през пролетта, а до няколко седмици ще се оттегли от работното си място. Тя искала майчинството й да е поне година. Не е ясно обаче дали отново ще се завърне на екран след изтичането на годината.

Петя Дикова излиза в майчинство сн. Фейсбук

Петя Дикова излиза в майчинство сн. Фейсбук

По закон от телевизията са длъжни да осигурят на Петя работно място, но нямат задължени то да бъде същото, както преди майчинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар