Джулия иска пръстен от Кристиан Кирилов (Вижте още откровения на певицата)

Джулия очаква годежен пръстен от Кристиан Кирилов сн. Инстаграм
0

Джулия и Кристиан Кирилов се запознават на нейно участие

Джулия иска годежен пръстен от Кристиан Кирилов, по известен на зрителите като Митака от „София – ден и нощ“. Поп фолк изпълнителката призна, че двамата имат връзка от известно време и е много щастлива.

В „Автограф“ Джулия разкри, че е прекарала празниците „семейно“. А в семейството й има и ново попълнение. Това е любимият й мъж Кристиан Кирилов. Поп фолк изпълнителката загатна за връзка между двамата с тяхна обща снимка, която качи в социалната мрежа Инстаграм за празниците. „Желаем ви най-прекрасната Бъдни вечер с най-обичаните от вас хора!“, написа Джулия към кадъра с Кристиан.

Докато поп фолк изпълнителката даваше интервю за „Автограф“, Кристиан търпеливо чакаше своята любима отсрани, разкри водещата Галя. Джулия засега отказа да разкрие повече подробности за връзката си с новия й любим, който е по-известен с превъплъщението си в ролята на  Митака от „София – ден и нощ“. Но сподели, че нещата между двамата вървят много добре.

„Аз съм много щастлива. Той също. Нали така?“, подхвърли тя шеговито към новия мъж в живота й. „Запознахме се на участие и после се развиха много интересно нещата. Само това ще кажа. Наистина беше много интересно. Някой ден ще го разкажа“, сподели поп фолк изпълнителката. „Заедно сме и всичко върви добре. Това бих казала сега“, сподели Джулия с усмивка.

Поп фолк изпълнителката не крие, че нейният любим мъж има много почитателки. Но това, че и двамата са известни, определено е плюс за тяхната връзка. „Защото се разбираме в това отношение. Няма излишни драми“, признава Джулия и допълва, че в предишните си връзки е имала подобни проблеми.

Ревност

„Имала съм подобни ситуации в предишни връзки, да ми правят проблем за работата и то без причина. Говорим за излишна ревност, която е неоснователна и не можеш да обясниш, че това ти е работата и няма място за сърдене. Някои хора, които не са в тези среди, не го разбират“, казва певицата.

Джулия очаква годежен пръстен от Кристиан Кирилов сн. Инстаграм
Джулия очаква годежен пръстен от Кристиан Кирилов сн. Инстаграм

А на пожеланието на зрител на „Автограф“: „Дай Боже, скоро да видим пръстен на ръката й“, изпълнителката отговори с усмивка. „Засега всичко върви много добре, така че времето ще покаже. Иска ми се. Щом съм с него, много неща ми се искат от него“, откровена е Джулия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.