Станимир Гъмов в креватна афера със Зорница Линдарева (Спипали ги да се натиска на улицата)

Гласувайте за статията

Станимир Гъмов и Зорница Линдрева крият любовна афера, свидетели ги видели да се целуват на улицата

Станимир Гъмов и скандалната моделка Зорница Линдарева били спипани да се натискат на улицата. Случката се разиграла около Нова година на пъпа на София.

Кукловодът имал представление, а в публиката била забелязана Зорница. След края сексапилната Линдарева изчакала Гъмов пред театъра и след като той се появил двамата се награбили страстно. То били целувки, прегръдки и опипвания, разкриват очевидци. После под ръка тръгнали заедно.

Снимка: ХотАрена

Никой все още не знае дали аферата между актьора и хубавицата е сериозна. Но едно е ясно, че е много прясна. Говори се, че двамата станали близки след края на интригантското шоу БИГ Брадър. В което Гъмов участва.

Линдарева не бе сред съквартирантите на Големия брат, но пък бе на финала на шоуто. След което била забелязана и на афтър партито след края. Тогава станала опасно близка със Станимир Гъмов, който я смаял с тънкото си чувство за хумор.

Според слуховете двамата били забелязани заедно и на купон по случай рожден ден в столичен клуб.

Преди известно време стана ясно, че актьорът върти любов с гримьорка от формата „Като две капки вода”. Не става ясно какво се е случило с тази любов, но със сигурност ако не е приключила ще приключи. Когато гаджето на Гъмов научи какви ги върши любимия й.

Нито Станимир нито Зорница са известни с умението си да имат успех на любовния фронт. Според запознати и двамата са много различни, но поне в едно ще си уйдисат. А това е влечението към хубавия и качествен алкохол, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар