Алекс Сърчаджиева се страхува да остане сама

Алекс Сърчаджиева се страхува да остане сама
5 (100%) 1 vote

След трагедията, която преживя, Алекс Сърчаджиева се страхува да остане сама

Алекс Сърчаджиева, която загуби съпруга си Иван Ласкин навръх Ивановден, се страхува да остане сама. Положението е най-страшно вечер, когато опечалената вдовица не може да затвори очи от мъка и страх. В този тежък момент тя разчита на помощта на медицинско лице. Неотлъчно до почернената Алекс е нейната приятелка Денислава, която по професия е лекар.

След смъртта на актьора тя не е оставила и за миг Алекс Сърчаджиева. Денислава е постоянно до нея, а в първите дни дори вдигала телефона й. Актрисата се запознала с лекарката покрай покойния си съпруг. Семейството на Иван Ласкин е в много добри отношения с лекарката и покрай тях тя се сближила със съпругата му.

Денислава е близка и със съпругата на покойния Чочо Попйорданов – Даниела. Двете бяха неотлъчно до Алекс и в деня на погребението на Иван Ласкин.

Докторката, която има титла за баронеса заради участието си в различни благотворителни инициативи, отменя Алекс Сърчаджиева и в къщната работа. Тя и помага и със съвети за малката й дъщеричка. Заедно с нея Алекс съобщила на второкласничката за смъртта на баща й.

Въпреки, че преди дни почернената актриса се върна на сцената, психическото й състояние е много тежко. Тя приема антидепресанти, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар