Учени: Ако пиете чисто кафе, значи може да сте психопати (Няма да повярвате защо)

Гласувайте за статията

Тест за кафе от учени, прави неочаквани разкрития за личността

Учени разкриват, че с елементарен тест могат да определят кой, каква личност е. А тестът е много прост. Трябва да отговорите само на един въпрос:

Как пиете кафето си сутрин?

А) Със захар
Б) С мляко и захар, или само с мляко
В) Чисто

Ако сте от хората, които предпочитат да пият кафето си чисто, внимавайте! Според авторите на изследването, това ви слага в групата с потребители, които развиват садистични, суицидни и до психопатски наклонности. Изследване, проведено от университета на Инсбрук в Австрия, показва, че съществува връзка между предпочитаното кафе и човешкия характер. Оказа се, че чистото черно кафе се консумира най-често от хора с психопатични и садистични наклонности.

С други думи — ако сте на среща с някой, който пие чисто кафе — по-добре станете от масата и бавно се отдалечете от него, за да не го предизвикате. След което възможно най-бързо напуснете района.

Проучването е проведено сред 1000 души. Учените изследвали какво е най-предпочитаното кафе за тях и психологическите тестове показват, че тези, които пият кафето си чисто, развиват нарцисизъм, психопатия, садизъм и агресия.

Садистичните и психопатичните характери се срещат най-често при хора, които харесват горчиво. Онези, които предпочитат сладко кафе или кафе с мляко и други омекотяващи вкусове, обикновено са склонни да се съгласят с мненията на другите и се отличават със съчувствие, сътрудничество и доброта.

Изследователите от университета посочват, че най-впечатляващата е връзката между горчивата храна и развитието на садизма в ума. И те вярват, че това състояние може да се влоши през годините. Статията е публикувана в научното списание „Reader’s Digest“ и се превърна в хит в мрежата.

А вие какво кафе предпочитате? сн. tOrange.biz

А вие какво кафе предпочитате? сн. tOrange.biz

Интересно ще бъде, какви ли резултати ще покажат изследванията, за хора, които предпочитат да пият чая си чист и са горещи почитатели на натуралния черен шоколад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар