Двама двойници следват Путин в Белград

Двама двойници следват Путин в Белград
2 (40%) 1 vote

Двама двойници придружават Путин в Белград, президентът с жестока охрана

Двама двойници и над 250 души лична охрана, ще пазят руския президент Владимир Путин в Белград. Държавният глава е на посещение в Сърбия, а охраната му е рекордна.

Владимир Путин пристига днес в Белград, придружен от 30-те най-добри охранители от специалните части на Федералната служба за сигурност. А близо 6 000 полицаи и охранители ще се погрижат за сигурността му в Белград.

Специалистите на ФСС действат в максимална тайна, като тази агенция е по-секретна дори от ФСБ, която наследява прочутото КГБ. Неслучайно нейните членове често се наричат ​​духове и в медиите има многобройни предположения за тях, включително и слухове, че сред внедрените лица има двама двойници, които защитават президента.

Както пишат сръбските медии, по време на посещението на първия човек на Русия по маршрута, по който ще мине, освен униформени полицаи, ще бъдат разположени и 500 души от цивилната полиция и цивилното население, както и 250 агенти на БСК. Снайперисти ще бъдат поставени по целия път, за да наблюдават за възможни опасности за руския държавник.

Подготовката за сигурността на маршрута, по който минава Путин започна вчера. А полицията издаде предупреждение на жителите от близките сгради да свалят щорите и да не излизат на терасите си.

Две бронирани коли ще бъдат осигурени на Путин в Белград.

Руският „Спутник“ пише, че всъщност е загадка точно колко специалисти се от тайните служби пазят президента, но се спряга цифра от порядъка на 250 руски охранители. Броят и структурата на охраната му е строго пазена държавна тайна, но е известно, че Путин е един от най-добре пазените хора на планетата.

Двама двойници с Путин в Сърбия сн. Pixabay

Двама двойници с Путин в Сърбия сн. Pixabay

Има няколко кръга в неговата сигурност, които обхващат видими и невидими служители по сигурността. Сред тях са специални и разузнавателни служители и др. Т.е. има специалисти по физическа защита, както и специалисти в областта на медицината, химическото и електронното оръжие и други сфери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар