Мария Илиева подсигури бъдещето на наследника си

Гласувайте за статията

Мария Илиева мисли за бъдещето на сина си

Мария Илиева направи важна крачка. Преди броени дни синът й Александър навърши годинка. Певицата реши, че сега е моментът да направи уникален подарък на сина си. Малкият е само на годинка, но вече е собственик на същински палат. Майка му купи къща в баровския квартал „Бояна“.

Имотът е на стойност 2 милиона лв. Къщата е на името на сина на Мария Илиева. Но той ще влезе във владение на имота, след като навърши пълнолетие. Палатът, който е негова собственост, разполага с пет спални и е със застроена площ от 950 квадратни метра. В къщата има обособени фитнес зона, зимна градина. Разполага и със собствен просторен двор.

След раздялата с бащата на Александър, Мария Илиева осъзнала, че синът й няма да получи нищо от него и е по-добре тя да се заеме с въпроса за подсигуряване на бъдещето му.

Последните години бяха изключително успешни за продуцентската й къща „Стерео стая“ и изпълнителката реализира стабилни приходи. След консултация с брокери тя решила да инвестира в луксозния имот. Те я посъветвали да купи къща в тази част на София и да я отдава под наем. Месечният наем ма закупения от певицата имот възлиза на 10 000 лв.

В момента Мария Илиева живее в не по-малко луксозна къща, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар