Дарина Павлова заби младок

Дарина Павлова заби младок
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова отново се носи на крилете на любовта с младок

Дарина Павлова сияе от щастие до младо гадже. Веселата вдовица остана вярна на стила си и този път заби млад любовник. Новият й любим е на 35 години. Любопитно в случая е, че той носи името на покойния й съпруг. Именно името му привлякло вниманието на 55-годишната милионерка.

Тя се влюбила в Илия, след като установила, че той много прилича на покойния й съпруг. Освен, че носи името му, тайнственият любим на вдовицата е досущ като покойния мафиот. Също като него, той е изключително избухлив, но същевременно е много благороден.

Дарина Павлова е луда по него, но въпреки това връзката им не е ангажираща. Причината е, че Мадам Мулти има паралелна връзка с още двама мъже.

Освен с гадже у нас, тя може да се похвали и с още две гаджета. Единият й любим живее в САЩ, а другият в Италия. Дарина често пътува и до двете дестинации, тъй като притежава по няколко имота там.

Засега тя не желае да афишира с връзките си. Още повече, че има по-сериозни проблеми. Миналата година вдовицата на Илия Павлов претърпя операция в Рим. Тя се подложи на интервенция, след като лекарите й откриха миома, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар