Наталия Гуркова захвърли траура

Наталия Гуркова захвърли траура
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова захвърли траура и реши да започне да се изявява с ново амплоа

Само преди 3 месеца Наталия Гуркова загуби съпруга си Джордже Михалевич. В края на миналия септември диамантеният бос бе показно убит в ЮАР. Овдовялата миска не се е появявала в медийното пространство след трагедията. Но очевидно вече е преодоляла случилото се и е решила да започне да се изявява като водеща.

Наталия Гуркова ще стартира си собствен проект, посветен на богатите и известните. Проектът й носи името „Те са“. В него ще търси отговор на вечните въпроси – носят ли парите щастие, колко е важна кариерата, важен ли е бракът, защо се страхуваме от смъртта, защо изневеряваме и т.н.

Участници във форма ще бъдат личности, които са постигнали много и в очите на околните те са богати и успешни. Интересно е, че миската няма да провежда интервютата си с тях в студио, а на местата, където тези личности прекарват голяма част от времето си – на яхта, на работното място, на борда на самолет.

Предаването й стартира в първия петък на месец февруари и няма да се излъчва по телевизията, а само в канала за видеосподеляне и социалните мрежи. Наталия Гуркова ще си партнира с режисьора Стилиян Иванов. Двамата умишлено не са предложили проекта си някоя от водещите телевизии, тъй като искат да бъдат независими, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар