Наталия Гуркова захвърли траура

Наталия Гуркова захвърли траура
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова захвърли траура и реши да започне да се изявява с ново амплоа

Само преди 3 месеца Наталия Гуркова загуби съпруга си Джордже Михалевич. В края на миналия септември диамантеният бос бе показно убит в ЮАР. Овдовялата миска не се е появявала в медийното пространство след трагедията. Но очевидно вече е преодоляла случилото се и е решила да започне да се изявява като водеща.

Наталия Гуркова ще стартира си собствен проект, посветен на богатите и известните. Проектът й носи името „Те са“. В него ще търси отговор на вечните въпроси – носят ли парите щастие, колко е важна кариерата, важен ли е бракът, защо се страхуваме от смъртта, защо изневеряваме и т.н.

Участници във форма ще бъдат личности, които са постигнали много и в очите на околните те са богати и успешни. Интересно е, че миската няма да провежда интервютата си с тях в студио, а на местата, където тези личности прекарват голяма част от времето си – на яхта, на работното място, на борда на самолет.

Предаването й стартира в първия петък на месец февруари и няма да се излъчва по телевизията, а само в канала за видеосподеляне и социалните мрежи. Наталия Гуркова ще си партнира с режисьора Стилиян Иванов. Двамата умишлено не са предложили проекта си някоя от водещите телевизии, тъй като искат да бъдат независими, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар