Слави Трифонов с ултиматум към бТВ

Слави Трифонов с ултиматум към бТВ
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов постави ултиматум на бТВ

Слави Трифонов не е на себе си. След като научил, че има вероятност най-големият му враг Маги Халваджиян да стане негов пряк конкурент, Дългия изпаднал в немилост.

Той преживява тежко провалите не само в личния, но и в професионалния си живот. А те никак не са малко. Рейтингът на шоуто му е на път да достигне критичния си минимум. Псевдополитическият му проект също претърпя пълен крах. Неслуките в любовния живот на Дългия не са тайна за никого.

Единственото, което му „липсва“ в момента е да се изправи в челен сблъсък с най-големия си враг. От години Слави Трифонов е в люта война с клана Халваджиян. Той дори съди маститите продуценти за нарушаване на авторските права.

Както вече стана ясно, от началото на годината „Господарите“ са аут от ефира на Нова тв. След скандала с техния репортер, Нова тв реши да не преподписва договора си с арменските продуценти. На практика опциите за предаването са две – или да се постарае да предоговори нови условия с Нова тв, или да се премести в бТВ.

Засега втората опция удря на камък благодарение на Слави Трифонов. Той не пропуска възможността да си отмъсти на братята Халваджиян. Дългия поставил ултиматум на бТВ да избира или него, или Халваджиян, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар