Блага вест за Антония Петрова

Блага вест за Антония Петрова
5 (100%) 1 vote

Днес Антония Петрова има двоен повод да празнува

Антония Петрова даде живот на първородната си рожба навръх Антоновден. Миската има двоен повод да почерпи. Днес освен имен ден, тя празнува и появата на наследника си на бял свят. Малко след като обяви, че е бременна, тя сподели, че избрала дата, на която ще роди детето си.

Изборът на днешния ден не е случаен за Тони, както приятелите й я наричат. На 17 януари тя има имен ден. Числото 17 има съдбовна символика за блондинката.

На 17 март миналата година тя се запозна със съпруга си Ивайло Батинков. Точно 3 месеца по-късно двамата сключиха брак. Влюбените се венчаха на 17 юни в Гърция.

След като разбрала, че е бременна и терминът й за месец януари, Антония Петрова избрала роди в деня, в който празнува имен ден, отбелязва известно издание.

Благата вест съобщи нейната майка. Щастливата баба се похвали в мрежата, че е много щастлива от появата на първородното си внуче. Очаква се щастливите родители да кръстят сина си Антон, пише Хот нюлс, позовавайки се на „България днес“.

Дни преди събитието младата майка обяви, че отдавна са избрали име на детето си. Тя не сподели как ще се казва момченцето. Но поясни, че то няма да носи нейното име.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар