Милен Цветков изпадна в тежка депресия

Милен Цветков изпадна в тежка депресия
5 (100%) 1 vote

Милен Цветков изпадна в тежка депресия, след като остана без работа

Милен Цветков е в депресия, видяха папараците на „Ретро“. Тв водещият, който дълги години се изявяваше в ефира на Нова тв, скучае по цял ден. Откакто остана без работа, той се чуди как да уплътни свободното си време.

Репортери на „Ретро“ го щракнаха преди дни пред блока, в който живее. Тв водещият се прибра с автомобила си, но след като паркира, той остана в колата, чудейки се какво да прави. По всичко личи, че той се прибира у дома неособена охота. След като в продължение на няколко минути водещият се взира в една точка, той реши да почисти колата си и да допълни течността за чистачки.

Слизайки от автомобила, Милен Цветков направи нещо, което не е присъщо за известните личности. Бившият тв водещ се загащи, след като излезе от автомобила си.

Очевидно той отново е затоплил отношенията си със своя стар приятел и работодател Димитър Пачеджиев. Бизнесменът от години се занимава с производство и търговия на колбаси.

Според мълвата, той дори е подсигурил офис на авера си в сградата, в която се намира седалището на фирмата му на столичния булевард „Александър Стамболийски“, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар