Даниел Петканов тъжи за Милен Цветков и Нова телевизия (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов изля душата си в социалната мрежа Инстаграм

Даниел Петканов тъжи за бившия си шеф Милен Цветков и за работата си в Нова телевизия. Дни преди да стане баща на първородната си рожба той реши за излее душата си в социалната мрежа Инстаграм.

Даниел дълго време се изявяваше като репортер в предаването „Часът на Милен Цветков“. Нова телевизия обаче внезапно реши да го свали от ефир и така Лудият репортер и Милен останаха без работа. Въпреки че остана без доходи, преди да се роди първородния му син, Дани не таи злоба към телевизията и дори благодари на нея и на всичките си колеги за това, на което са го научили.

Публикацията си в Инстаграм Лудият репортер озаглави „8 години и 8 месеца“. Това е времето, в което Даниел е работел в Нова телевизия.

„8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива, за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали впоследствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея“, пише бъдещият татко.

Привилегия

„Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там, е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества… СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!“, пише още Даниел и не пропуска да благодари на колегите си за всичко, на което са го научили, но най-вече на Милен Цветков.

„Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно. Запознанството с него и приятелството впоследствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо – своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек“, изказва своите благодарности към Милен Даниел.

Благодарение на телевизията Петканов се запозна и със своята любима – Александра, с която съвсем скоро очакват първата си рожба. „Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период обаче не бих променил. Нищо.

Даниел Петканов тъжи за Милен Цветков и Нова телевизия сн. Инстаграм

Даниел Петканов тъжи за Милен Цветков и Нова телевизия сн. Инстаграм

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможност да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка“, признава още Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар