Кейт Бекинсейл попиля зевзеци заради подигравки: Това е синът ми, крих го 29 години в мазето!

Гласувайте за статията

Актрисата Кейт Бекинсейл попиля злобарите в социалните мрежи

Актрисата Кейт Бекинсейл се появи с 16 години по-млад придружител на мач на „Лейкърс“ и дори сподели снимка на двамата. Актрисата, която е на 45 години и преди няколко седмици се раздели с режисьора Лен Вайсман, реши да се разсее малко от неприятностите около развода.

Появата й ръка за ръка с 16 години по-младия Стивън Сибъри предизвика обаче подигравки в мрежата. За повечето гости младежът изглеждаше твърде млад, за да е нейно гадже, което стана повод и зли езици да я захапят, че е малко стара да излиза с толкова млади момченца.

Други я подиграваха, че излиза със сина си на среща, а трети я питаха кога е успяла да роди, между толкова кино проекти. Накрая Кейт не издържа и даде воля на гнева си.

„Да, това е моят син! Родих го преди 29 години и досега го крих в мазето!“, закопа злобарите Бекинсейл. Актрисата се постара да парира по този начин всички подигравки по повод връзката си с доста по-младия мъж.

Това, което звездата обаче не сподели, бе фактът, че приятелят й предпочита собствения си пол. И в действителност се интересува повече от мъже, отколкото от жени.

Кейт обаче не е единствената, която е изпадала в подобни неловки ситуации. Леонардо ди Каприо и Риана са близки приятели от години. Двамата не афишират много, много отношенията си, но когато се съберат близостта им е очевидна. Последното даде повод на някои американски таблоиди да решат, че двамата имат тайна връзка и дори забремениха Риана от Лео. Ди Каприо отричаше слуховете, докато накрая не му писна. В крайна сметка редакторите поднесоха публично своите извинения на двамата.

Кейт Бекинсейл попиля злобарите сн. Инстаграм

Кейт Бекинсейл попиля злобарите сн. Инстаграм

Синди Крауфорд също изпадна в конфузна ситуация, когато се появи на светско събитие с порасналия си син, а някои дори не разбраха. Когато един от присъстващите я попита да не се е развела с мъжа си, че излиза с ново гадже, манекенката с изумление отговори „Ама какъв развод, това е синът ми!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар