Зрителите връщат Юлиан Вергов в „Откраднат живот“ (Какво предстои?)

Гласувайте за статията

Юлиан Вергов отново в ролята на доцент Банков

Зрителите връщат Юлиан Вергов в „Откраднат живот“. Новият сезон на хитовия медицински сериал вече чука на вратата, а в мрежата текат предложения кои от любимците на зрителите ще се върнат в седми сезон на сериала. От екипа издават, че ще има много нови лица и неочаквани промени. Очаква се този сезон на „Откраднат живот“ да е най-интригуващ откъм разплитане на сложни отношения, пише show.blitz.bg.

Един от любимците на зрителите също се завръща на малкия екран, а именно Юлиан Вергов, в ролята на доцент Банков. Продуцентът на хитовия сериал Евтим Милошев потвърждава, че актьорът ще вземе участие и в седми сезон на „Откраднат живот“. Решението си Милошев взима не и без дейното участие на зрителите, чийто натиск в социалните мрежи, значително е повлиял.

„В отделните сезони даваме приоритет на различни герои и сюжети, но доцент Банков отново ще ви радва“, пояснява Милошев. И добавя с усмивка: „Само че в чисто нова болница и в нови сюжетни линии“.

Любопитното в случая е, че когато става част от четвъртия сезон на хитовата поредица, Вергов е имал уговорка с продуцента това да бъде и финалното му участие в сериала. Решението му успяват да променят единствено активните почитатели на актьора и сериала, които ежедневно затрупват екипа с писма с молби да не вадят любимеца им от „Откраднат живот“.

„Имаше даже едно дълго и изписано с драматизъм писмо, в което младо момиче описва с всички детайли ежедневието си, и как този филм го променил. Обяснява, че първоначално започнала да следи сюжета основно заради Юлиан Вергов, когото обожава, а впоследствие се влюбила и в сериала. И ако сега той не се появи, няма да е същото“, издават от екипа.

В крайна сметка зрителите отново ще имат възможността да се насладят на играта на Юлиан Вергов в ролята на доцент на Банков.

Зрителите връщат Юлиан Вергов в "откраднат живот" сн. Инстаграм

Зрителите връщат Юлиан Вергов в „откраднат живот“ сн. Инстаграм

Мотото на сериала този път е „Любовта лекува“ . Очаква се новият сезон да започне на 20 февруари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар