Розмари остана сама заради фриволното си поведение (Вижте още)

Гласувайте за статията

Розмари зарязана от немското си гадже

Розмари остана сама заради фриволното си поведение. Любовта между манекенката и тайнственият немец, за когото беше сгодена, приключи. На немския приятел на Розмари му дошло в повече поведението на изгората му.

Докато беше в „Биг Брадър“ манекенката и Ричард доста се сближиха. А според думите на фитнес инструктора двамата дори са правили секс в Къщата на риалити формата. Всичко това накарало немското гадже на Розмари да я зареже, пише „България днес“. Вместо да изприпка при годеника си в Германия веднага след шоуто, манекенката остана в България и все по-често бе засичана в компанията на  Ричард Величков. Двамата обикаляха нощните заведения и се отдаваха на луди купони. Розмари и Ричард така и не признаха, че имат връзка, но съмненията у всички останаха.

Немецът не издържал на фриволното поведение на Рози и я оставил. Малко след това манекенката се раздели и с Ричард и сега е сама. Това обаче въобще не я притеснява. Напротив! В момента Розмари се е посветила на екскурзии само с приятелки и обикаля екзотични дестинации.

„Сама е най-хубаво“, обяви манекенката и потвърди, че в момента няма мъж до себе си.

Ричард от своя страна също обяви, че си търси жена в интервю за „Шоу“ и с това потвърди, че с Розмари вече не са двойка. „Търся си приятелка. Първото, което би ме спечелило в една жена, това е усмивката. И изобщо не държа да е Инстаграм момиче. Искам да е с приятна и най-вече естествена визия. Да може да се общува лесно с нея. Казано по-кратко – колкото по-естествена, толкова по-добре.

Розмари остана сама заради фриволното си поведение сн. Фейсбук

Розмари остана сама заради фриволното си поведение сн. Фейсбук

И по възможност да има и друго занимание, освен обработка на снимки за социалните мрежи“, откровен е Ричард, който твърди, че не е имал сериозна връзка заради многото си служебни ангажименти. След излизането му от „Биг Брадър“ фитнес инструкторът има много повече работа, отколкото преди това и едва смогва със служебните си ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар