„Господари на ефира“ или „Шоуто на Слави“ – какво ще гледаме? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

„Господари на ефира“ сменят „Шоуто на Слави“

„Господари на ефира“ или „Шоуто на Слави“? Какво ще гледаме на малкия екран? Между двете предавания отдавна има конфликт, а Трифонов не крие своята неприязън както към „Господарите“, така и към продуцентското семейство Халваджиян.

Слави се опита да се надсмее над шоуто „Господари на ефира“ от малкия екран. С това той недвусмислено показа негативното си отношение към продукцията и продуцентите му, както и ужаса си, че прие евентуален трансфер на шоуто за гафове в Би Ти Ви, той ще падне от екран.

А това е неизбежно, тъй като таргетът на двете предавания съвпада и те са подходящи за по-късните часове на деня. Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян заяви, че продължава преговорите с Нова тв. Той обаче води преговори и с останалите телевизии, които имат интерес към рейтинговото шоу, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“.

Точно това съобщение довело до пълен потрес Слави Трифонов, който отдавна имал проблеми с шефовете си от Би Ти Ви. Тв водещият редовно нарушавал договора си с телевизията и вместо да излъчва скечове,  прави политическа пропаганда.

Трифонов имал договор с медията до лятото. Съдбата на шоуто му след това обаче е неясна. Особено след като от телевизията били категорични, че не искат да сключват дългосрочен договор с чалгаджийското шоу.

Слави давал всичко от себе си, за да спре пътя на „Господари на ефира“ към Би Ти Ви. В кулоарите на телевизията упорито се говорело, че Трифонов правел опити да осуети преговорите, поставяйки ултиматум на Би Ти Ви.

"Господари на ефира" или "Шоуто на Слави"? сн. ХотАрена

„Господари на ефира“ или „Шоуто на Слави“? сн. ХотАрена

Конкуренцията между двете предавания продължава. Такава имаше и на Нова година. На следващия ден Джуди отбеляза, че близо един милион българи  са гледали програмата на Нова тв и са я предпочели пред тази на втората по гледаемост телевизия.  Това, разбира се, жегна Трифонов и на следващата актьорска вечер братята Халваджиян бяха недотам остроумно пародирани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар