Без торта за ЧРД на Вълчо Арабаджиев

Без торта за ЧРД на Вълчо Арабаджиев
5 (100%) 1 vote
Трима лекари изследват наследника на Ветко и Маринела Арабаджиеви, за да кажат може ли да лежи в ареста

С вестници и списания е посрещнал рождения си ден Вълчо Арабаджиев-младши, синът на милионерската двойка Ветко и Маринела Арабаджиеви – пише в. „България днес“. Това споделя пред изданието сестрата на задържания младеж – Александра. По думите й, охранителите в ареста не са разрешили никакви подаръци за Вълчо освен позволените за внасяне вестници, списания и книги.

Редовно ходим с адвокат Аделина Натина в ареста, за да носим поне преса, разказа пред вестника адвокат Надежда Самарджиева. Преди седмица Вълчо Арабаджиев навърши 22 години, а сестра му го подкрепи с пост в Инстаграм.
„Рано ти се наложи да станеш мъж“ – написа Александра на 9 януари. Дните около празника си Вълчо прекарал в повръщане заради лекарствата, които му давали – довериха негови близки.

Адвокатите поискаха по-лека мярка за Вълчо Арабаджиев с мотиви за липса на улики и влошено здраве.
„Претърпях катастрофа преди 2-3 години“ – споделил задържаният.

Милионерското семейство е на мушката от края на август, миналата година, но Ветко Арабаджиев и жена му са обявени за издирване от Интерпол като част от престъпна група за данъчни престъпления. При акцията в техни хотели и имоти бяха закопчани десетина души, от които синът им Вълчо и двете счетоводителки още са в ареста.

Вълчо прекара зад решетките рождения си ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар