Илиана Раева след скандала: Теодора сама се отказа да играе и отлично знае истината! (виж тук)

Илиана Раева след скандала: Теодора сама се отказа да играе и отлично знае истината! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева разкри цялата истина за скандала с Теодора Александрова!

Златната Илиана Раева излезе с официално становище за скандала с гимнастичката Теодора Александрова. Която се отказа от активната си спортна дейност преди дни. Ето какво заяви Раева по случая:

Илиана Раева

Илиана Раева излезе с официално становище по темата

„Проведох дълъг разговор със старши-треньора Весела Димитрова и всички момичета от ансамбъла. Теодора имаше сериозна контузия и фрактура на крака. Поискахме преглед и мнение на трима лекари, за да бъдем напълно сигурни какво е най-доброто, което трябва да се направи за нея.

Последва операция, след това рехабилитация, възстановяване… И през ноември, когато Елена Бинева се нуждаеше от медицинска манипулация, Теодора Александрова беше вкарана да играе на мястото на Елена. Тогава Теодора е казала на треньорите, че кракът я боли. Че не може да играе и иска да прекрати състезателна кариера. Това знам аз от треньорския щаб на ансамбъла!

Момичетата са поддържали непрекъсната връзка с Теодора. А, когато тя е обявила, че се отказва да тренира, Весела Димитрова и е казала, че залата за нея е отворена винаги. И това изказване по медиите, че едва ли не никой не се интересувал от нея е много грозно. И много е обидило треньорите и съотборничките й.

През цялото време Теодора получаваше пълна заплата като основен състезател, а Стефани Кирякова, която стана европейска и световна шампионка, получаваше заплата със статут на резерва, без нито веднъж да се оплаче от това!

Само този факт е напълно достатъчен да опровергае думите на Теодора, че никой не се е интересувал от нея и че през цялото време треньорите са разчитали тя да се възстанови и да се върне в основния състав!

Смятам случаят за приключен. И искам да кажа само, че Теодора е пожелала сама да се откаже без никой да я гони. И смятам също, че самата Теодора знае отлично това!

Треньорите и ръководството ще продължават да подкрепят състезателките от националния отбор, ще им осигуряват всичко необходимо за подготовката и ще уважават всяко тяхно желание по отношение на спортната им кариера!“

Илиана Раева – Президент на БФХГ“, се казва в изявлението на съпругата на Наско Сираков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илиана Раева след скандала: Теодора сама се отказа да играе и отлично знае истината! (виж тук)”

  1. Име (задължително)

    ян. 16. 2019

    Раева е алчна и злобна жена, съпруга на контрабандиста от близкото минало.Наско Сираков На тези двамата никога няма да им стигне имането, нито пък кражбите от спорта, респ държавата. Все плачат за пари Дайте на Раева всичките реклами по медийте, та дано се наплюска.

Добавете коментар