Лияна Панделиева: „Стани богат“ се изчерпа! Участниците и за кръстословици не стават… (виж тук)

Лияна Панделиева: „Стани богат“ се изчерпа! Участниците и за кръстословици не стават… (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лияна Панделиева отдавна вече не гледа с наслада „Стани богат“!

Журналистката Лияна Панделиева предизвика интересна дискусия в мрежата. А именно дали предаването „Стани богат“ се е изчерпало и трябва ли да продълава да бъде излъчвано в България. Ето и какви са доводите й:

Стани богат

Изчерпа ли се наистина предаването „Стани богат“?!

„Мислите ли, че „Стани богат“ се изчерпа като формат? Ако изключим интелигентния балетист от вчера, повечето участници и за решаване на кръстословица не стават!

Аз много харесвам водещия, но с това се изчерпва цялото ми харесване на този формат. Изтощително ми е по колко време си говорят с гостите. Искрено, тяхната биография, истории, спомени и приключения не ме вълнуват хич.

Дайте въпросите и това е! Ама то пък няма кой да отговори убедително отвъд трети въпрос… Участниците са все по и по-посредствени. Идеята е да видим нещо интересно, нещо, което да те активизира да мислиш, а не просто да проверявам в Гугъл…“, заяви Панделиева.

След което разкритикува и самия подбор на въпросите към участниците. Повечето от които не се базират на логика и мислене, а на редки факти, които трябва да бъдат наизустени:

„Стоиш, гледаш и се чудиш как е възможно да знаеш някаква супер незначителна подробност от пръкнала се от нищото от сферата на фактите.

Колко висока е мачтата на първия кораб, с който Магелан е пътувал? А) 22 метра, Б) 22,6 метра, В) 19,8 метра, Д) 31 метра…

Измислих си го, но със същия ефект въпросът може да се отнася и към това на каква дълбочина е газил килът на въпросния кораб.

И единственият шанс е въпросът да е такъв, че приятелят да може бързо да го запише в Гугъл и да види отговора“, негодува Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лияна Панделиева: „Стани богат“ се изчерпа! Участниците и за кръстословици не стават… (виж тук)”

  1. Ванко

    ян. 16. 2019

    Тая куха лейка кой я знае сдс дето го няма

Добавете коментар