ВКС осъди Маргарита Михнева за клевета: Соня Колтуклиева ликува! (още подробности)

Маргарита Михнева беше осъдена и от ВКС
0

Маргарита Михнева беше осъдена и на последна инстанция!

Журналистката Маргарита Михнева беше осъдена от ВКС за клевета. Съдийте потвърдиха присъдата на Софийския градски съд по делото, заведено срещу Михнева от нейната колежка Соня Колтуклиева.

Маргарита Михнева
Маргарита Михнева беше осъдена във ВКС

Последната оповести „добрата новина“ в профила си. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Приятели, с огромно удоволствие ви известявам, че Върховният касационен съд потвърди присъдата на Софийски градски съд от юли 2018 година.

Когато Маргарита Михнева беше осъдена за нейната 4-годишна клеветническа кампания срещу мен, започнала през октомври 2014 година. С лъжите, че съм взела 500 000 лева от Цветан Василев, за да “хваля” него и КТБ.

Съдът не откри нито един факт в потвърждение на тези твърдения, защото няма такива факти, просто.

Сърдечно благодаря на адвокат Екатерина Димитрова и на адвокат Николай Хаджигенов! Те изнесоха за своя клиент една тежка и неравностойна битка – с високия си професионализъм и смелост срещу мракобесната машина на Системата, която се опитва да ме смачка от 2014 година насам.

Адвокат Николай Хаджигенов заведе изпълнително дело 3143/2018 срещу Маргарита Михнева. Както е известно от години, заради многобройните дела срещу нея, Маргарита Михнева е прехвърлила всичките си собствености на роднини.

Аз, обаче, ще настоявам до последно да получа отреденото от съда обезщетение, което ще даря на дете със специални нужди, както обявих в предаването на Сашо Диков по Евроком и в предаването на Радо Любенов по телевизия БАЦ-Петрич, след решението на Софийски градски съд срещу Маргарита Михнева.

Надявам се Маргарита Михнева да спази закона и да прояви човещина, за да може едно дете да получи по-добро лечение. Това е важното сега!“, заяви Соня Колтуклиева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.