Антония Петрова отново на път малко преди раждането (Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова отскочи до Дубай

Антония Петрова отново на път. Г-жа Батинкова и съпругът й очакват първата си рожба съвсем скоро. Това обаче не попречи на бъдещите родители да се отправят на поредното си пътешествие.

Антония сподели в профила си в социалната мрежа Фейсбук снимки от Дубай, една от любимите дестинации на родните звезди. „9-ти месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващия път ще бъдем трима!“, пише бъдещата майка.

Само преди дни Антония сподели, че очаква първородният им си с Батинков да се роди преди термина. „По принцип имаме дата, която е около термина, обаче ще видим. Всички лекари казват, че бебето е доста голямо, добре оформено и вече иска да излиза и може би ще се случи по-рано“, каза г-жа Батинкова. Това обаче не е попречило на бъдещите родители да предприемат поредното пътуване и то не къде да е, а чак до Дубай.

Антония и Ивайло много обичат да пътуват. Двамата дори са изчислили, че за 9 месеца в корема на майка си, наследникът им е бил на 4 континента и в 17 държави. Бъдещата майка дори сподели, че са планирали и първото пътуване след като бебето се роди пред life.dir.bg. „Да, планирахме едно пътуване с бебето, след като мине периодът, в който трябва да си е вкъщи. Ще бъде през втория месец“, сподели г-жа Батинкова.

Антония Петрова предприе още едно пътуване преди раждането сн. Фейсбук

Антония Петрова предприе още едно пътуване преди раждането сн. Фейсбук

Преди да се роди малчуганът обаче Ивайло и Антония са решили да отскочат до Дубай за последен път само двамата. Както Антония сама сподели в социалната мрежа Фейсбук, следващия път семейство Батинкови вече ще е се увеличило и ще са трима. Бъдещата майка пожела на всички жени да имат лека и безпроблемна бременност като нейната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар