Феновете се нахвърлиха срещу Емануела (Какво ги разгневи?)

Феновете се нахвърлиха срещу Емануела (Какво ги разгневи?)
3.67 (73.33%) 3 votes

Емануела скара феновете си

Емануела скара феновете си. Причина за това стана последната публикация на певицата в социалната мрежа Инстаграм. „Аз съм жена. И си имам всичко. За мое щастие си го постигнах съвсем сама. И всичко мога. Няма големи претенции за мъжа до мен. Само да е повече мъж от мен. Което да значи да ме превъзхожда в мечтите си и да е смел в страховете си“, пише Емануела в социалната мрежа.

„Понякога работя по 13 часа. Понякога работя и повече. Мога да купонясвам точно толкова. Не съм като другите принцеси. Те може би постоянно имат време за теб. Аз не. Ако си дошъл да ми го губиш… Нямам време да играя игрите ти. Имам да свърша толкова много неща. Нямам време да анализирам някакви намеци в съобщенията ти или да хвърлям карти в размисли относно бъдещата ни връзка.

Ако съм ти отделила време в живота си – чувствай се специален. Понякога не го правя дори и за себе си. Всъщност не го правя почти за никой, ако ми е маловажен. Ако съм те удостоила с време, значи съм видяла потенциал в теб. Само твоя работа е как ще си го харчиш…“, напълно откровена е Емануела.

Към кого са отправени думите на поп фолк изпълнителката само можем да предполагаме. Можем обаче да предположим, че публикацията е за нейния любим мъж Мартин, с когото ту се събират, ту се разделят. Преди време поп фолк изпълнителката призна пред Венета Райкова, че именно липсата на време я е разделила с Мартин.

Феновете

Феновете обаче не се интересуват толкова с кого е поп фолк изпълнителката, а от това колко време прекарва тя с малкия Мити. Публикацията й раздели почитателите на певицата на две. Някои от феновете подкрепиха поп фолк изпълнителката за това, че работи толкова много и си изкарва парите сама.

Други обаче се подразниха от факта, че Емануела е написала, че може да купонясва толкова, колкото й работи – по 13 часа. „Ааа, не се и съмнявам, че можеш по 13 часа да купонясваш!!! А кой ти гледа детето докато 13 часа купонясваш???“, „Аз си мислех, че след като има дете, човек е улегнал. Не знаех, че е супер кул да обикаляш кръчмите по 13 часа и да се кефиш, че си купонджия. А детето ти да си седи вкъщи и да пита: „Къде е мама?“ Евала, голям пример давате на децата си“, пишат разгневени фенове.

Емануела разгневи феновете си сн. Инстаграм

Емануела разгневи феновете си сн. Инстаграм

„Предвид ситуацията, че тази си вади хляба по долнопробни барове, ресторанти и тем подобни пропаднали места, излиза и заявява гордо, че можела да купонясва по 13 часа. Ако съм на нейно място и съм по цяла нощ сред пияници и наркомани, ще предпочета всяка една свободна секунда да прекарам с детето си! Защо го е родила това дете като купонясва по 13 часа? Какъв пример ще даде на това дете? Или и то ще заприлича на детето на Анелия, сигурен съм, че си го виждала!“, пише друг последовател на Емануела в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар