Болката по Денис Ризов объркала хормоните на Наталия Симеонова! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова не е същият човек след раздялата с Денис Ризов!

Наталия Симеонова призна истината за напълняването си. Култовата водеща натрупа доста килца, след като за последно се появи на екран. Блондинката открито сподели, че раздялата със съпруга й Денис Ризов била най-тежкия момент в живота й.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова напълня след раздялата си с Денис Ризов

След като това се случило, тя престанала да се храни и дори посещавала психотерапевт. Именно тогава започнала да пие антидепресанти, а хормоните й се объркали. И, разбира се, това довело до шокиращия резултат на кантара.

„Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто здравословен проблем“, разкри в интервю Наталия Симеонова.

Музикантът и водещата разтуриха семейството си официално наскоро. Дългокосият баскитарист от рокгрупа „Ахат” лично обяви, че с Наталия са се развели.

Двамата отдавна не живееха под един покрив, но официално продължаваха да се водят семейство. Така и не стана ясна категоричната причина за раздялата им. Знае се, че Денис е изневерил на Нати, но тя е направила и невъзможното, за да му прости.

Рокаджията от години живее в Америка, но не спира да се грижи за Наталия и дъщеря им Виктория. Колкото до личния си живот се кълне, че в момента няма гадже до себе си и повече никога няма да влезе в брак.

Според него това е „намеса на държавата в отношенията, която изтрива любовта завинаги”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар