Антония Петрова се изсмя: Предбрачен договор с мъжа ми ли?! (ето какво заяви)

Гласувайте за статията

Антония Петрова се изсмя на слуховете за предбрачен договор с Батинков!

Антония Петрова опроверга слуховете, плъзнали по неин адрес. Според статия в няколко медии съпругът й Ивайло Батинков я държи с предбрачен договор. Освен това свекърва й не я приемала. Ето какво написа по повод злонамерените клевети Мис България 2009:

Антония Петрова

Антония Петрова отрече слуховете за договор с Батинков

„Призовавам за журналистическа етика и коректност! За ужас на много хора не сме подписвали брачен договор, дори не ни е хрумвало, защото се оженихме истински влюбени и се обичаме.

А освен това си имам най-прекрасната възможна свекърва, която ми е невероятна подкрепа и приятелка и която с нетърпение очаква първото си внуче.

Семействата ни са в прекрасни отношения и празници, като Бъдни вечер, Коледа и Иванов ден отпразнувахме заедно и сме в трепетно очакване на най-щастливото събитие в нашето семейство- раждането на първородното ни дете“, написа тя.

Миската и Ивайло Батинков разбират, че чакат дете два дни преди сватбеното им тържество. Двамата се вричат във вярност през юни миналата година. Русокоската признава, че досега не е искала да има потомство от никой мъж.

Припомняме, че тя вече има един брак зад гърба си с руския олигарх Александър Бередин. Двамата се разделиха доста шумно, като тя го обвини в постоянно пиянство и упражняване на физическо насилие.

Антония Петрова признава, че не знае дали ще роди секцио или по нормален път. Определено кара лека бременност и заради това може да се навие и на второ дете. Докато съпругът й искал да имат общо пет наследника.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар