Златка Райкова се омъжва за Благой Георгиев през лятото: Сама ще организира сватбата им! (виж тук)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Златка Райкова се женят – няма шест-пет!

Благой Георгиев и Златка Райкова ще се женят през лятото. В момента бившият национал по футбол и плейметката са на почивка в богатото арабско емирство. От Дубай влюбените гълъбчета не спират да пускат фотоси.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Златка се венчават през лятото

След като взеха участие в Биг Брадър Моуст Уонтед, те отпрашиха за любимата дестинация на Благо.

Русото изкушение се похвали как Джизъса я изненада на 33-ия й рожден ден. Той й подарил още в леглото скъпо шоколадово изкушение. След това я завел на един от най-гъзарските плажове в Дубай, а вечерта хапнали в изискан ресторант под звездите.

След като двойката се прибере от романтичния си воаяж, ще започне да стяга сватбеното си тържество. Припомняме, че двамата се сгодиха точно на Коледа. Благой Георгиев събра родителите си и майката на любимата си и пред тях поиска ръката на Златка с огромен пръстен.

Голямата мечта на Злати е да стане майка. Това свое желание тя сподели още в Къщата на Големия брат. Тя дори каза, че ако бебето е момиче вече му е измислило име. И то ще казва Виктория, както е името на нейната майка.

Според слуховете родителите на Джизъса никак не били доволни от решението на бъдещата си снаха. Те се надявали поне едно от децата да носи тяхното име. Благо има две деца от гимнастичката Христина Витанова – Йоана и Давид. От брака си с татарката Есмер Омерова има син Елай. Ако и Злати роди, това ще е четвъртото му бебе и първо за плеймейтката.

Бъдещата двойка се двоумила дали да възложи приготовлението на сватбеното тържество на професионалисти или Злати сама да се заеме с всичко. Златка Райкова има опит, защото преди години имаше собствена сватбена агенция с която не успя да се наложи на пазара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар