Честито: Миро купи луксозен апартамент за Златка Димитрова! (виж тук)

Гласувайте за статията

Миро купи чисто ново жилище за Златка Димитрова!

Миро си върна плейметката Златка Димитрова, но с доста скъпарска придобивка. Бизнесменът купи шикозен апартамент в малка баровска кооперация в новите квартали на столицата.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се радва на щедростта на мъжа си

Доскоро Черната Златка живееше в тузарската му къща в Банкя, заедно със сина им – малкия Миро. Но вероятно това не й е било достатъчно, шушукат злите езици. Въпреки че хасиендата е разчупена, с уникална архитектура, огромен двор и на няколко нива, Злати се чувствала като затворничка.

Бившата плейлейтка често се оплаквала, че живее там като в затвор, далеч от светската шумотевица и нощна София.

Вероятно това била една от причините Злати и Мирослав да се разделят временно миналата година. Според друг слух бизнесът на Миро зациклил и той не успявал да даде лукса на любимата си, на какъвто тя била навикнала.

Заради това последвали множество скандали и в един момент Златка грабна сина си и заминала в родния си град Бургас. Там тя завъртя любов със съгражданина си Галин Гочев.

Двамата с младият плейбой изживяха бурна любовна афера, но в един момент тя изненадващо за всички се върна при бащата си сина си Миро.

Явно една от причините се оказал фактът, че Миро решил да се откаже от луксозния си дом в Банкя и да се премести в нова къща. А предишната остана да играе роля на извънградска вила за семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар